Skip to main content

First Giveaway by Anis Khalilah

      Hai korang..jom join..First Giveaway by Anis Khalilah!..menarik ni..selain hadiah-hadiah yang disediakan best-best..korang juga berpeluang untuk bercerita serba sedikit tentang ibu tercinta..kira special entry buat ibunda tersayang..klik banner untuk join! 


         Talk about my mother...Ibu Sha seorang yang sporting senang diajak bergurau but at the same time ada certain part yang dia sangat strict and particular...bila dia kata jangan..so better jangan buat (Sha pernah kena lempang ok)..tapi untuk kebaikan anak-anak dia,bukan suka-suka mak kita marah
tau..dan Sha bersyukur dikurniakan seorang Ibu yang sangat istimewa,penyayang, dan selalu mendahulukan anak dari diri sendiri..tanpanya..Sha tak akan jadi siapa Sha sekarang ni...i love my mom very very very very very much! ^_^

Comments

  1. haha. goodluck sis :D hehehehe btw done follow hihi.

    http://sarahhijabista.blogspot.my/

    ReplyDelete
  2. Assalammualaikum sha. Thanks sudi join giveaway anis yang tak seberapa ni.Tahu tak pe, kalau tak ada ibu.. Tak tahu la macam mana kan. By the way, good luck ^^

    ReplyDelete
  3. Hi ... Singgah dari segmen yang sama ... Jangan lupa join contest kat Jom Bercontest dan singgah jenjalan kat Kisah Hidup Ku ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ... Maaf lambat blog walking ...

    ReplyDelete
  4. SINGGAH

    https://belogcontests.blogspot.my/2016/06/first-giveaway-by-anis-khalilah.html

    ReplyDelete

Post a Comment

Beli buku beli pen,
Tulis nota buat catatan
Terima kasih sudi komen,
kunjungan kembali dijanjikan.

Popular posts from this blog

Sebab-sebab perempuan tak layan lelaki

Okey guys..pernah tak korang?? nak tackle perempuan ended with tak kena layan..even tak kena pandang  pon??..selalunya first impression korang... "ciss..sombong!..tak lawa mana pon.."..betul tak?..perempuan kalau jenis yang suka melayan selalu kena cop murahan..kalau jual mahal korang cakap sombong lak..lelaki suka minta gambar perempuan, kalau lawa boleh ajak couple..kalau tak lawa sepantas kilat jari tu tekan button 'block'..kan kan kan..hihi...tapi TAK SEMUA lelakicamtu..

      Perempuan yang tak layan lelaki tak semestinya diorang tu sombong..diorang mesti ada sebab dan alasan tersendiri..antara sebab-sebab perempuan tak layan lelaki..?

Abang angkat..Adik angkat...boleh percaya ke??

A;  "Dont worry laa syg,dia adik angkat i jerr..tak lebih dari tuu.."..

       B:" Tak laa syg..abg John Doe tu abg angkat bby jerrrrr.."

     Pernah tak korang jumpa situasi  macam ni?..mungkin bukan pada diri korang sendiri..mungkin kawan-kawan atau orang di sekeliling korang..
      Kalau boyfriend or girlfriend korang cakap "dia just adik/abang angkat i..tak lebih dari tuu"..apa korang akan rasa?..dalam 100% kepercayaan korang pada couple korang, confirm!at least 0.5%  dari 100% tu korang akan rasa cemburu dan rasa tak secure..betul tak?..kalau betul ,normal laa tu..
     Yang pertama,sebab korang sayangkan couple korang..bak kata pepatah,cemburu tanda sayang..so memang akan timbul perasaan cemburu dengan kehadiran (baru) perempuan/lelaki lain diantara korang..


MESTI BACA..tanda-tanda seseorang kanak-kanak didera.

              Centre’s for disease control and prevention mengatakan bahawa, 499 kanak-kanak berumur 1 tahun mati akibat penderaan dalam tahun 2006. Anggaran 1 dari 5 orang kanak-kanak perempuan,manakala 1 dari 10 kanak-kanak lelaki mengalami penderaan seksual.