Skip to main content

KFC chicken scented 'Extra Crispy' SUNSCREEN

               Pada hari isnin yang lepas, KFC telah mengesahkan bahawa syarikat mereka telah mencipta satu produk ( bukan produk makanan) iaitu losyen pelindung matahari SPF30 yang berbau seperti ayam goreng extra crispy.

Kevin Hochman, iaitu ketua pegawai pemasaran KFC menyatakan bahawa "Produk ini merupakan produk limited-time offer ...sebelum ini semua losyen pelindung matahari (sunscreen) sentiasa berbau losyen..oleh itu kami terfikir, mengapa tidak membuatnya berbau seperti ayam goreng pula.."
             Sejak produk ini dilancarkan, permintaan dari pelanggan sangat menggalakkan sehingga mereka hampir kehabisan stok "KFC chicken scented 'Extra Crispy' sunscreen" ini.

*******Aku tak pasti laa produk ini sampai ke Malaysia atau tidak...sebelum ni KFC ada mengeluarkan produk kosmetik lain iaitu cat kuku yang boleh dimakan dan berperisa ayam goreng KFC..namun produk tersebut hanya dipasarkan di Korea Selatan..kalau korang nak tengok video promo KFC Extra Crispy sunscreen  boleh tengok kat Youtube ...aku gelak sorang part yang dia kata "wanna smell like fried chicken?"...*************

Comments

Post a Comment

Beli buku beli pen,
Tulis nota buat catatan
Terima kasih sudi komen,
kunjungan kembali dijanjikan.

Popular posts from this blog

Sebab-sebab perempuan tak layan lelaki

Okey guys..pernah tak korang?? nak tackle perempuan ended with tak kena layan..even tak kena pandang  pon??..selalunya first impression korang... "ciss..sombong!..tak lawa mana pon.."..betul tak?..perempuan kalau jenis yang suka melayan selalu kena cop murahan..kalau jual mahal korang cakap sombong lak..lelaki suka minta gambar perempuan, kalau lawa boleh ajak couple..kalau tak lawa sepantas kilat jari tu tekan button 'block'..kan kan kan..hihi...tapi TAK SEMUA lelakicamtu..

      Perempuan yang tak layan lelaki tak semestinya diorang tu sombong..diorang mesti ada sebab dan alasan tersendiri..antara sebab-sebab perempuan tak layan lelaki..?

Abang angkat..Adik angkat...boleh percaya ke??

A;  "Dont worry laa syg,dia adik angkat i jerr..tak lebih dari tuu.."..

       B:" Tak laa syg..abg John Doe tu abg angkat bby jerrrrr.."

     Pernah tak korang jumpa situasi  macam ni?..mungkin bukan pada diri korang sendiri..mungkin kawan-kawan atau orang di sekeliling korang..
      Kalau boyfriend or girlfriend korang cakap "dia just adik/abang angkat i..tak lebih dari tuu"..apa korang akan rasa?..dalam 100% kepercayaan korang pada couple korang, confirm!at least 0.5%  dari 100% tu korang akan rasa cemburu dan rasa tak secure..betul tak?..kalau betul ,normal laa tu..
     Yang pertama,sebab korang sayangkan couple korang..bak kata pepatah,cemburu tanda sayang..so memang akan timbul perasaan cemburu dengan kehadiran (baru) perempuan/lelaki lain diantara korang..


MESTI BACA..tanda-tanda seseorang kanak-kanak didera.

              Centre’s for disease control and prevention mengatakan bahawa, 499 kanak-kanak berumur 1 tahun mati akibat penderaan dalam tahun 2006. Anggaran 1 dari 5 orang kanak-kanak perempuan,manakala 1 dari 10 kanak-kanak lelaki mengalami penderaan seksual.