Skip to main content

Faye Sah Bergelar Isteri Kepada Azmi Hatta???

               Hari ni sha terbaca kat Roti Kaya Faye Khushairi sah bergelar isteri kepada bekas suami Elly Mazlein iaitu Azmi Hatta. Terus-terang sedikit terkejut dengan berita yang tak disangka-sangka tu.

                Tiba-tiba teringat hari tu kat rancangan Melodi Faye menafikan mempunyai hubungan istimewa dengan Azmi Hatta siap nangis bagai. Tup-tup kahwin. Lupa lak sha akan beliau ni pelakon drama.
               Anyway, apa-apa pun..selamat pengantin baru kepada Faye dan Azmi. Semoga bahagia dan berkekalan hendaknya perkahwinan kali ni (hashtag till jannah ^_^ )...memang ramai yang mengecam ..tapi buat donno jelaa..masuk mata kiri keluar mata kanan..nanti lama-lama pandai laa orang-orang kat luar sana tu bosan.."mereka mengata,awak yang dapat pahala".. ^_^
    SELAMAT PENGANTIN BARU!

Comments

Post a Comment

Beli buku beli pen,
Tulis nota buat catatan
Terima kasih sudi komen,
kunjungan kembali dijanjikan.

Popular posts from this blog

Sebab-sebab perempuan tak layan lelaki

Okey guys..pernah tak korang?? nak tackle perempuan ended with tak kena layan..even tak kena pandang  pon??..selalunya first impression korang... "ciss..sombong!..tak lawa mana pon.."..betul tak?..perempuan kalau jenis yang suka melayan selalu kena cop murahan..kalau jual mahal korang cakap sombong lak..lelaki suka minta gambar perempuan, kalau lawa boleh ajak couple..kalau tak lawa sepantas kilat jari tu tekan button 'block'..kan kan kan..hihi...tapi TAK SEMUA lelakicamtu..

      Perempuan yang tak layan lelaki tak semestinya diorang tu sombong..diorang mesti ada sebab dan alasan tersendiri..antara sebab-sebab perempuan tak layan lelaki..?

Abang angkat..Adik angkat...boleh percaya ke??

A;  "Dont worry laa syg,dia adik angkat i jerr..tak lebih dari tuu.."..

       B:" Tak laa syg..abg John Doe tu abg angkat bby jerrrrr.."

     Pernah tak korang jumpa situasi  macam ni?..mungkin bukan pada diri korang sendiri..mungkin kawan-kawan atau orang di sekeliling korang..
      Kalau boyfriend or girlfriend korang cakap "dia just adik/abang angkat i..tak lebih dari tuu"..apa korang akan rasa?..dalam 100% kepercayaan korang pada couple korang, confirm!at least 0.5%  dari 100% tu korang akan rasa cemburu dan rasa tak secure..betul tak?..kalau betul ,normal laa tu..
     Yang pertama,sebab korang sayangkan couple korang..bak kata pepatah,cemburu tanda sayang..so memang akan timbul perasaan cemburu dengan kehadiran (baru) perempuan/lelaki lain diantara korang..


MESTI BACA..tanda-tanda seseorang kanak-kanak didera.

              Centre’s for disease control and prevention mengatakan bahawa, 499 kanak-kanak berumur 1 tahun mati akibat penderaan dalam tahun 2006. Anggaran 1 dari 5 orang kanak-kanak perempuan,manakala 1 dari 10 kanak-kanak lelaki mengalami penderaan seksual.